Başyazıcı Rize Tipi Kavurma

E1234619
0 Yorumlar
0.0 Ortalama Puan
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Daha Fazla Kavurma
71,07 TL
Seçiniz :

Başyazıcı Rize Tipi Kavurma

Bütün Ağırlığı : 2.000 gr

Kavurma çeşitlerinden biri olan

 Rize kavurması inceliği ve tazeliği ile eşsiz lezzetlerdendir. Başyazıcı ürünlerinin favori şarküteri ürünü olan rize kavurması tüm kavurma severlerin bayılarak tükettiği ürünlerden biridir.
 
 Rize kavurması farklı malzemeler kullanılarak değişik tariflerde de yer almaktadır. Kavurma içerisinde bulunan doğal baharatlar da dana etine ayrı bir tat kazandırmaktadır. Dana kavurma çeşitlerinin sevilen lezzeti Rize kavurması sabah kahvaltılarının da öne çıkan ürünüdür.
 
 Hazırlanan paketler dayanıklılığı yüksek şekilde oluşturulmaktadır. Dana kavurma hacmine uygun şekilde paketleme yapılarak koruma sağlanmaktadır. Rize kavurması sabah kahvaltılarında ve yumurta içerisinde kullanılan en lezzetli ürünlerden biridir. Herkesin severek tükettiği bu besin doğallığı ve tazeliği ile kişiden kişiye adını duyurmaya ve tüketilmeye devam etmektedir.

KARGOLAMA

  • Gerekli sıcak hava şartlarında ve yaz sezonunda hiç bozulma olmayacak şekilde ürünlerimiz özel paketlenerek buz aküleriyle gönderilmektedir.
  • Aynı gün kargoluyoruz, lakin 4 iş günü termin süresi belirtiyoruz.
  • Ürünümüz fabrikamızdan direkt olarak temin edilmektedir.

SAKLAMA KOŞULLARI

  • Saklama süresi, ambalajlama şekline ve muhafaza koşullarına göre değişir.
  • Ürünlerimiz vakumla ambalajlanmış şekli ile sizlere ulaştırılmaktadır.
  • 0ºC ile +4ºC arasında muhafaza edilmelidir.

KALİTE STANDARTLARI ve TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ

Sizlere sunulan bütün ürünlerimiz firmamız garantisi altındadır. Sitemizde yer alan bütün ürünler 1.sınıf ve kalite olup aşağıdaki kalite belgelerine sahip Başyazıcı markalarımız tarafından üretilmektedirler.

TSE-HACCP-13001 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi

TSE-İSO-EN-9000 Kalite Yönetim Sistemi

TSE-İSO-EN-22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.