01.02.2019

Taze Otlu Pastırmalı Pilav

Taze Otlu Pastırmalı Pilav (2 Kişilik)

Malzemeler

1 su bardağı pirinç

1,5 su bardağı sıcak su

200 gr Başyazıcı Pastırma

3 yemek kaşığı tereyağı

¼ demet nane

¼ demet dereotu

¼ demet maydanoz

Tuz

Yapılışı

Pastırmayı doğrayın. Pirinci yıkayıp süzün. Bir tavaya tereyağı koyun. Pirinci de ekleyerek kavurun. Pastırmayı ekleyin. Sıcak suyu ilave edip tuzu ekleyin. Karıştırın ve kapağını kapatarak kısık ateşte pişirin. Taze otları ince kıyın. Pilavı piştikten sonra dinlendirin. Dinlenen pilava taze otları ekleyerek karıştırın.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.