19.08.2019

SALAMLI VE MANTARLI ANTRİKOT

SALAMLI VE MANTARLI ANTRİKOT

1 KİŞİLİK

MALZEMELER

100 gr Başyazıcı Macar Salam

4-5 adet mantar

1 diş sarımsak

1 dilim antrikot

2 yemek kaşığı tereyağı

2 yemek kaşığı sıvıyağ

Tuz, karabiber

Yapılışı

Yüksek ateşe tavayı koyun. Tereyağını eritip önlü arkalı ortalama birer dakika pişirerek antrikotu mühürleyin. Ardından orta ateşte istediğiniz pişirme oranına göre pişme süresine devam edin. Tuz ve karabiber ekleyip servis tabağına alın. Salamı ince uzun doğrayın. Mantarı soyup dilimleyin. Sarımsağı küçük doğrayın. Bir tavaya sıvıyağı koyun. Üzerine sarımsağı koyup soteleyin. Mantarı ekleyin. Ardından salamı ekleyin. 1-2 dakika yüksek ateşte soteleyerek antrikotun üzerine koyup servis edin.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.