google-site-verification: google26be8fc8f79aa630.html google-site-verification: google26be8fc8f79aa630.html
sadsad x
asdasd

Pastırmalı Keşkek

04.02.2019

Pastırmalı Keşkek (4 Kişilik)

Malzemeler

2 su bardağı buğday

1 su bardağı rendelenmiş eski kaşar

3 yemek kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı tuz

Üzeri için,

2 yemek kaşığı tereyağı

400 gr Başyazıcı Pastırma

1 çay kaşığı toz biber

Yapılışı

Bir gün öncesinde ıslattığınız buğdayı bir miktar suyla lapa oluncaya kadar haşlayın. Lapa olan ve iyice pişen buğdayın içerisine rendelenmiş eski kaşar ve tereyağını ilave ederek durmadan sakızımsı bir yapıya sahip olmasına dikkat ederek karıştırın. Üzeri için, bir tavaya tereyağı ilave edin. Pastırmaları ve toz biberi ekleyin. Servis tabağına hazırladığınız keşkeği yerleştirin. Pastırmaları ekleyip sıcak servis edin.

Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.