19.08.2019

PASTIMALI KROKET

PASTIMALI KROKET

2 KİŞİLİK

MALZEMELER

2 adet patates

100 gr Başyazıcı Pastırma

1 adet yumurta

3 yemek kaşığı un

Tuz, karabiber

1 kase galeta unu veya ekmek kırıntısı

Kızartmak için,

Sıvıyağ

Yapılışı

Patatesleri haşlayıp kabuğunu soyun. Derin bir kaba alın patatesi ezin. yumurtayı, unu, tuz ve karabiberi ilave edin. Tüm malzemeyi yoğurun. pastırmaları küçük kesin içine kaba ekleyip tekrar yoğurun. buzdolabında 1 saat dinlendirin. Ardından patatesleri irice yuvarlak şeklini verin. Galeta ununa bulayın. Kızartma tavasına sıvıyağı koyup ısıtın. Derin yağda kroketleri kızartın.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.