Kaburga Füme
Bütün Ağırlığı : 2.000 gr
FÜME ET İÇERİK BİLGİSİ
Dana eti ,tuz, stabilizör (E452), antioksidan (E 300) ve koruyucu (E250)
E 452 Polifosfatlar
E 300 Askorbik asit
E 250 Sodyum nitrit
Kaburga füme gurme lezzetler arasına giren etlerden biridir. Yemek sofralarında çeşit olarak hazırlanan bu füme ızgarada pişirme tekniği ile lezzetini eşsiz bir seviyeye taşımaktadır. Kaburga füme ile üretilen bu füme eti gerçek et ile hazırlanmaktadır. Kayseri füme ürünleri kaburgadan hazırlanan ve özel baharatlandırma sürecinden geçen ürünler arasında yer almaktadır. Bu ürünler ince dilimlenmiş şekilde satışa çıkarılmaktadır.
Fermente edilmiş ve özenli paketlenmiş ürünler arasında yer alan kaburga füme lezzeti eşsiz olan ürünler arasına girmektedir. Tazeliği tadından hissedilen bu ürün kahvaltı ve yemek sofralarının da vazgeçilmez et ürünlerinden biridir. Hamur işi tariflerinde de kullanılan kaburga füme içine girdiği tüm yemeklerin lezzetini iki katına çıkaran ürünler biri olarak tüketilmektedir.
KARGOLAMA
SAKLAMA KOŞULLARI
KALİTE STANDARTLARI ve TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ
Sizlere sunulan bütün ürünlerimiz firmamız garantisi altındadır. Sitemizde yer alan bütün ürünler 1.sınıf ve kalite olup aşağıdaki kalite belgelerine sahip Başyazıcı markalarımız tarafından üretilmektedirler.
TSE-HACCP-13001 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi
TSE-İSO-EN-9000 Kalite Yönetim Sistemi
TSE-İSO-EN-22000 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi