%20

Başyazıcı Probiyotikli 100 Gr Dana Proteınlı Pastırma (Glutensiz)

PP1234554
0 Yorumlar
0.0 Ortalama Puan
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
246,00 TL
196,80 TL

Başyazıcı Probiyotikli 100 Gr Dana Proteınlı Pastırma (Glutensiz)

Türkiye'de İlk Probiyotikli Dana Füme Et. Yerli Probiyotikler ile Üretilmiştir.

Neden Probiyotik Dana Pastırma?

Başlangıç kültürleri olmaksızın yapılan sucuk fermantasyonu, ette laktik asit bakterilerinin varlığına, olgunlaşma sırasındaki iklim koşulları, baharatlardan gelen yerel bakteri orasına dayandırılmıştır. Bu yöntem, her zaman başarılı sonuçlara ulaşamamıştır. Bu süreçte, çok yüksek pH değeri, fermente edilememiş et yığınları, bozulmaya neden olan patojen bakterilerin büyümesi ile sonuçlanmıştır. Bu sebeple fermantasyona dahil olan patojenler, çeşitli salgın enfeksiyon hastalıklarını da beraberinde getirmiştir. Butik tüketimin yanında, artan talep, endüstriyel üretimin artışı ile sonuçlanmış ve bu sebeple fermantasyon sürecinde, fermantasyonu başlatıcı (starter) bakteriler kullanılmaya başlamıştır.

Starter bakterilerin kullanımı, her zaman aynı ticari ürün kalitesini yakalama şansı da verecektir. Uygulanan mikroorganizmaların tanımı ve işleme parametrelerine göre performansları, işlenen et türüne, işleme modeline ve işlenecek ürünün türüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Tamamı probiyotik türlerden oluşan starter kültürlerin en önemli avantajı, fermantasyon esnasında asitliğin dengede kalması, ortaya çıkan postbiyotiklerin, değerli moleküllere dönüşmesidir. Probiyotik içeren sucukların, fermantasyon sürecinde kullanılacak türlerine göre, sindirim sisteminde sağlayacağı faydalar arasında, başlıca mikrobiyolojik çeşitliliğin artması, metabolik işlemlerin kolaylaşması, sindirimin rahatlaması ve tüketilen besinlerin tam olarak sindirilmesi yardımcı olması yer almaktadır. Örneğin, kolesterol, LDL gibi kötü kolesterol veya trigliserid düzeylerinde artışla karşılaşıldığında, ilk kesilen gıdalar arasında işlenmiş et ürünleri ve başta sucuk yer almaktadır. Probiyotik sucuk ise bu grupta yer alan hasta gruplarının tercihi olabilecektir. Bir diğer nokta ise işlenen et ürünleri içinde bulunan allerjen etkenlerin, alerjenite etkisini azaltmasına yardımcı olabilir.

 

  • Çocuk veya erişkinlerde güvenle tüketilir.
  • Çocuklara özel sucuk geliştirilme olanağı...
  • Hem lezzetli hem de mikrobiyotanın korunmasına yardımcı olur.
  • Antibiyotiklerin yol açtığı bağırsak problemlerini gidermeye yardım eder.
  • Yüksek kolesterollü bireylerin diyetlerinde kullanılabilir.
  • Sindirimi zor besinlerin sindirimine yardımcı olur.
  • Metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur.
  • Detoks programlarında kullanılabilir.
  • Diyet modellerinde kullanılır.
  • Diyabette kullanılabilir

 

İçindekiler: Dana eti, çemen unu (buy otu. buğday unu, burçak unu), sarımsak, tuz, kırmızı biber, antioksidan (E301), koruyucu (E250) ve PROBIYOTIK MIKROORGANIZMA (Bifidobacterium animals ssp lactis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis en az 1x10^6 kob/g) ilavesi ile hazılanmıştır. Ürünlerimiz İslami usullere göre veteriner hekim kontrolünde kesilmiş hayvanlardan üretilmiştir. Son tükettim tarihi (STT) ve Parti No (P.No) ambalaj üzerindedir. Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. 0°C/+4°C'de muhafaza ediniz. Pişirmeden veya pişirerek tüketebilirsiniz. Koruyucu atmosferde ambalajlanmıştır.

ÜRÜNLERİMİZ; FSSC 22000 Gıda Güvenliği. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim, ISO 45001: 2018 iş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri ve Helal belgeli tesisimizde üretilmiştir.

Net : 100 Gr

Enerji ve Besin Öğeleri Tablosu : 100g için Enerji (kcal/ki)

Yağ g

Doymuş Yağ(g) Karbonhidrat (g) Şekerler(g) Protein(g) Tuz(g)

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.