![]() |
ALERJEN OLAN ÜRÜNLER LİSTESİ
|
DÖK NO | FR-110 | |||||||||||
REV.NO | 1 | |||||||||||||
YAYIN TAR. | 01.12.2012 | |||||||||||||
REV.TAR | 25.06.2016 | |||||||||||||
ÜRÜN ADI | Gluten içeren tahıl çeşitleri (buğday, çavdar, arpa, yulaf, kılçıksız buğday, kamut veya hibrit türleri) ve ürünleri | (Deniz)Kabuklular ve ürünleri | Yumurta ve ürünleri | Balık ve ürünleri | Yerfıstığı ve ürünleri | Soya fasulyesi ve ürünleri | Süt ve süt ürünleri (laktoz dahil) | Yerfıstığı, fındık ve fıstık gibi sert kabuklu meyveler; badem (Amygdalus communis L.), fındık (Corylus avellana), ceviz (Juglans regia), cashew fıstığı (kaju) (Anacardium occidentale), pekan fındığı (Carya illinoiesis-Wangenh.-K.Koch), brezilya fındığı (Bertholletia excelsa), antep fıstığı (Pistacia vera), macadamia fındığı ve Queensland fındığı (Macadamia ternifolia) ve bunların ürünleri | Kereviz ve ürünleri | Hardal ve ürünleri | Susam tohumu ve ürünleri | Kükürt dioksit ve sülfitler, (SO2 cinsinden en çok 10 mg/kg veya 10 mg/L) | Yumuşakçalar ve ürünleri |
Acı bakla ve acı bakla ürünleri
|
FERMENTE SUCUK | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H |
ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H |
PASTIRMA | E | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H |
FÜME ET | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H |
KURU ET | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H |
KAVURMA | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H | H |
SALAM | H | H | H | H | H | H | E | H | H | H | H | H | H | H |
SOSİS | H | H | H | H | H | H | E | H | H | H | H | H | H | H |
JAMBON | H | H | H | H | H | H | E | H | H | H | H | H | H | H |
FISTIKLI SALAM | H | H | H | H | H | H | E | E | H | H | H | H | H | H |