sadsad x
asdasd
Hakkımızda

Türkiye’nin öncü et üreticilerinden biri olan Başyazıcı, 3 nesildir tüketicileri için özgün lezzetler

sunmaya devam ediyor. 1953 yılında Mahmut Başyazıcıoğlu tarafından kurulan firma 1983 yılında

“Et Kombinesi” hüviyetini de alarak, ürün yelpazesini genişletmiş, salam, sosis, kavurma, füme dil ve

jambon gibi et mamullerinin üretimine başlamıştır.

Daha sağlıklı ve denetimli bir üretim için kendi besi çiftliğini kuran Başyazıcı böylece daha istikrarlı

hammadde kaynağını temin etmiş oldu. İnsana, sağlığa ve ürün kalitesine önem veren Başyazıcı, sağlık

ve lezzeti bir arada sunmayı başaran, damakların özlediği, gönüllerin gözdesi olmuş bir güzide marka

olmuştur. Şarküteride ilkleri gerçekleştiren Başyazıcı; pastırma, sucuk, kavurma, salam, jambon, füme sosis

ürünlerinin yanında çemensiz pastırma, vakumlu pastırma lezzetleri ile de sofralarımızın öncüsüdür.

Başyazıcı kendi besi çiftliğini kurup hammaddesini üretmenin dışında çevreye duyarlı ve sürdürülebilirliğe

önem veren öncü firmalardandır. Kendi üretim tesisindeki atık ürünleri tesis içerisinde kurulan geri dönüşüm

birimlerine aktarıp, elektrik üreterek hem çevreye hem de ekonomiye katkıda bulunmaktadır.

Yapılan çalışmaların devamını kalite ve de ileri teknoloji ile takip eden Başyazıcı böylece her geçen gün

temellerini sağlamlaştırmakta ve de yarım asırlık tecrübesini günün birikimi ile birleştirmektedir.

Besi Çifliği; 1950 lerden beri Başyazıcıoğlu Besi ve Gıda bünyesinde Kars ve çevresindeki yaylalarda

otlayan “Yerli” büyükbaş hayvanlarımızı kendi tesislerimizde ve kendi ürettiğimiz yemlerimizle

beslediğimiz hayvanlarımızla bölge insanını ve ekonomisini desteklemekteyiz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.