Füme Tiftik Kaburga
Dana eti ve yağı,su,tuz,baharat karışımı(karabiber,hardal tozu,kakule),koruyucu(sodyum nitrit), Antioksidan(sitrit asit) ve stabilizör(sodyum difosfatlar) ilavesi ile hazırlanmıştır.
Ürünlerimiz İslami usullere göre veteriner hekim kontrolünde kesilmiş hayvanlardan üretilmiştir.Güneş ışığına maruz bırakmayınız +4 dereceyi aşmayan sıcaklıkta muhafaza ediniz.Ürünün koruyucu ambalajı açıldıktan sonra 2 gün içersinde tüketiniz. Son tükettim tarihi (STT) ve Parti No (P.No) ambalaj üzerindedir. Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. 0 °C /+ 4 °C’ de muhafaza ediniz.
Menşe ülke : Türkiye
ALERJEN UYARISI:Süt proteini (bulaşı kaynaklı)ve hardal içerir.
Isıtarak veya direkt tüketebilirsiniz.