01.02.2019

Patlıcanlı ve Pastırmalı Pilav

Patlıcanlı ve Pastırmalı Pilav (2 Kişilik)

Malzemeler

200 gr Başyazıcı Pastırma

1 su bardağı közlenmiş patlıcan

1 adet kuru soğan

1 su bardağı bulgur

2 su bardağı sıcak su

1 yemek kaşığı domates salçası

¼ demet maydanoz

3 yemek kaşığı tereyağı

Tuz

Yapılışı

Kuru soğanı küçük doğrayın. Bir tencereye tereyağı koyun. Soğanı ilave ederek soteleyin. Salçayı ilave edip kavurun. Patlıcanı ekleyip karıştırın. Pastırmayı kesip tencereye ilave edin. Üzerine sıcak suyu ve tuzu ekleyerek karıştırın. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Maydanozu ince kıyın. Servis esnasında maydanoz serperek servis edin.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.