x
sadsad x
asdasd

Başyazıcı Bonfile (Kuşgömü) Pastırma

Ürün Kodu : 0101010110000-1
141,25 TL

250 gr

500 gr

750 gr

1000 gr

Not
:
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Teslimat ve İade Koşulları
  • Yorumlar (0)
  • Screenshot_5.jpg (16 KB)

    KALİTE STANDARTLARI ve TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ

    Sizlere sunulan bütün ürünlerimiz firmamız garantisi altındadır. Sitemizde yer alan bütün ürünler 1.sınıf ve kalite olup aşağıdaki kalite belgelerine sahip Başyazıcı markalarımız tarafından üretilmektedirler.

    TSE-HACCP-13001  Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi

    TSE-İSO-EN-9000  Kalite Yönetim Sistemi

    TSE-İSO-EN-22000  Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi

    TSE-İSO-EN-14000  Çevre Yönetim Sistemi Belgesi







    BAŞYAZICI BONFİLE (KUŞGÖMÜ) PASTIRMA
    % 100 Dana etinden yapılmıştır.
    Sırt etinin altından ve hayvanın en az hareket eden bölgesi kuş kısmından yapılmıştır.
    Yağ dağılımı homojendir. En iyi pastırma çeşitlerinden biridir.
    Yumuşak ve ağızda dağılan lezzetli bir pastırmadır.
    Ürünlerimiz pastırma ustaları tarafından el ile ince bir şekilde doğranır.
    Özel vakumlu kutularda paketlenir.


    PASTIRMA
    Kültürümüze has en köklü lezzetlerden biri olan pastırmamız, Başyazıcı Büyükbaş Besi çiftliklerinde yetiştirilen hayvanların kesim sonrası elde edilen değerli etlerinin(sırt, bonfile, antrkot ) özenle hazırlanıp; şaklama, tuzlama, presleme, kurutma ve 1. kalite baharatlarla hazırlanan çemenle kaplanarak dinlendirilmesi sonucu üretilmektedir.

    Arzuya göre çiğ veya pişirilerek tüketimi mümkün olan pastırma geleneksel üretim metoduyla tüm hijyenik şartlar yerine getirilerek üretilmektedir.

    Başyazıcı Bonfile (Kuşgömü) Pastırma

     

    Başyazıcı bonfile bastırma, Kayseri kültürünün en köklü pastırma lezzetlerinden biri olmaktadır. Özen ve titizlikle yetiştirilen büyükbaş hayvanlar, sağlık kontrollerinden geçmektedir. İslami usullere uygun bir şekilde kesildikten sonra hayvanın en değerli bölgelerinden biri olan bonfile kısmı kullanılarak kuşgömü pastırma üretilmektedir. Yoğun baharat tadının hissedildiği başyazıcı bonfile (kuşgömü) pastırma ağızda dağılmaktadır.

     

    Ustaların güvenli ellerinde özenle kesilen bonfile pastırma, hava almayan vakumlu ambalajlar ile paketlenmektedir. Tadını ve tazeliğini koruyan kayseri pastırması özel strafor kutuda gönderilmektedir. Çok yumuşak bir lezzete sahip olan bonfile pastırma, etin en sinirsiz olan kısmı olmaktadır. Pişmiş olarak tüketilecek olan bonfile pastırma, kısık ateş ile pişirilmektedir. Daha çok sabah kahvaltılarını süslemekle birlikte çiğ olarak tüketilmektedir.

     



    BİLGİLENDİRME
    Erciyes'ten esen Gömeç yelinin pastırmanın tadını mükemmelleştirdiğini,
    Kayseri pastırmasının lezzetinin yöreye özel olduğunu,
    Kayseri pastırmasını pastırma yapan, "Karpuzatan'ın sodalı suyu, Gömeç'in yeli ve Erciyes'in soğugu" olduğunu,
    Kullanılan baharatların ve sarımsağın özenle seçildiğini,
    Makine ile kesilen pastırmanın lezzetinin bozulduğunu,
    Pastırma Ürünlerimizin satırla ince ince doğrandığını,
    Billiyor muydunuz?


    KARGOLAMA


    Siparişleriniz gerekli sıcak hava şartlarında ve yaz sezonunda bile hiç bozulma olmayacak şekilde özel paketlenerek strafor ve buz aküsü ile gönderilmektedir.
    Siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.
    İstanbul teslim müşterilerimiz için saat 12.00 'a kadar verilen siparişlerde AYNI GÜN TESLİM seçeneği bulunmaktadır.

    SAKLAMA KOŞULLARI
    Saklama süresi, ambalajlama şekline ve muhafaza koşullarına göre değişir.
    Ürünlerimiz vakumla ambalajlanmış şekli ile sizlere ulaştırılmaktadır.
    0ºC ile +4ºC arasında muhafaza edilmelidir.



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.